top of page
Writer's pictureGergő Gelencsér

Ideális lakás Budapesten.

Updated: Feb 6, 2023

(scroll down for english)

Budapest, Magyarország fővárosa egyik legszebb és legizgalmasabb város, tele élettel és lehetőségekkel. Ha valaki lakást keres Budapesten, fontos, hogy megfelelően fontolja meg, milyen környéken és milyen típusú lakásra van szüksége. Az alábbiakban néhány tipp, amely segíthet abban, hogy megtalálják az ideális lakást Budapesten:


  1. Környék: A környék, ahol a lakás található, nagyon fontos szempont. Ha valaki csendesebb, zöldebb környéket keres, akkor érdemes a Budai oldalt, vagy az Andrássy út környékét megfontolni. Ha inkább a pezsgő városi életet részesíti előnyben, akkor érdemes a belvárosban, vagy a pesti oldalon keresni.

  2. Típus: Az ingatlan típusa is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek. Lehet választani a klasszikus panel lakások közül, vagy a modern, új építésű lakások közül. Lehet választani a lakások közül, amelyeknek van erkélyük vagy teraszuk, vagy azok közül, amelyeknek nincs.

  3. Ár: Az ár is fontos szempont. Ha valaki költséghatékony lakást keres, akkor érdemes az alacsonyabb árakat kínáló környékeket megfontolni, mint például Pestszentlőrinc-Pestszentimre. Ha nincs probléma a magasabb árakkal, akkor érdemes a belvárosban, vagy a Budai oldalon keresni, ahol magasabb árakat kínálnak, de jobb életminőséget biztosítanak.

Ezen tippek segítségével, reméljük, hogy segíthetek megtalálni az ideális lakást Budapesten, amely tökéletesen megfelel a személyes igényeinek.


Ideal apartment in Budapest.


Budapest, the capital of Hungary, is one of the most beautiful and exciting cities, full of life and opportunities. When looking for an apartment in Budapest, it is important to consider properly what kind of area and type of apartment you need. Here are some tips to help you find your ideal apartment in Budapest:


Neighbourhood. If you are looking for a quieter, greener neighbourhood, you should consider the Buda side or the area around Andrassy Avenue. If you prefer a more vibrant city life, you should look in the city centre or on the Pest side.


Type. You can choose between classic prefabricated apartments or modern, newly built apartments. You can choose between apartments with a balcony or terrace or those without.


Price: price is also an important consideration. If one is looking for a cost-effective apartment, it is worth considering neighbourhoods offering lower prices, such as Pestszentlőrinc-Pestszentimre. If you don't have a problem with higher prices, you should look in the city centre or on the Buda side, which offer higher prices but a better quality of life.


With the help of these tips, I hope to help you find the ideal apartment in Budapest that perfectly suits your personal needs.



15 views0 comments

Comments


bottom of page